Малко повече за нас

Redy Print Studio е естественото продължение на Аreté Creative Agency – криейтив агенция с над 12 години опит обслужвала всякакъв вид бизнес от най-малките до световни компании.

Създадохме Redy с амбицията да предложим пълен кръг от услуги на малкия бизнес, които да му помагат постоянно да расте и да се развива. Същевременно, по този начин успяваме да гарантираме високото качество и примамливите цени, които нашите клиенти очакват от нас.

Предлагаме огромен спектър от услуги и продукти, които да запълнят всяка визуална нужда на бизнеса. При нас можете да поръчате всякакъв вид материали от широкоформатния печат (Самозалепващо фолио, хартия, винил, тапети, канава и др.), сублимационния печат (сувенири, малки рекламни материали, печат върху текстил, флагове, фотостени и др.), дигиталния и офсетов печат (визитки, брошури, флаери, каталози и др.), като същевременно можем да завършим и монтираме всички тези продукти.

— НАШИТЕ УСЛУГИ

Какво предлагаме?

redy_icon_wideformat

Широкоформатен
печат

Печат на плакати, фолио за витрини, банери, винил, тапети и много, много други решения, които имат нужда от по-голяма площ.

redy_icon_sublimation

Сублимационен
печат

От бутилки и чаши, през спортен текстил и облекло, чак до флагове и фотостени – сублимацятапокрива огромен спектър от материали.

redy_icon_Digital

Дигитален
печат

Перфектното решение за малки тиражи корпоративни и бранд материали, подкрепено от множество ефекти като топъл печат, частичен лак и други.

redy_icon_offset

Офсетов
печат

Флаери, брошури, опаковки, етикети или друго – офсетовият печат предлага високо качество на ниска цена при големи тиражи.

redy_icon_design

Дизайн

Всеки един материал на вашия бранд е неговото лице. Затова, добрият дизайн е ключов за да се представите подобаващо. А ние го можем, и то как.

redy_icon_preprint

Предпечат

Подкрепен от качествен предпечат, добрият дизайн може да оживее върху най-различни медии. Затова, подготвяме всичко до най-малкия детайл.

redy_icon_finishing

Довършителни

Каширане, сгъване, биговане, рязане, шиене и много други – предлагаме всичко нужно, за да получите напълно завършен продукт готов за употреба.

redy_icon_installment

Монтаж

Нашите монтажисти се включват за да предложим пълния цикъл от услуги и да получите перфектен резултат, без да ставате от стола. 

Готови ли сте
да съживим вашия бранд?

Последвайте ни